top of page

ROLIE TROMP

Ondernemer / eigenaar

Scherp in Veiligheid

Klantvraag in het kort: 

Begeleiden van drie eigenaren van de onderneming in het vinden van een optimale onderlinge rolverdeling en samenwerking.

Wat vond de klant ervan?

"Esther verzorgde voor Scherp een traject waarbij we als eigenaren aan de slag gingen met onderlinge rolverdeling. Dit deed zij door eerst inzichtelijk te maken op welke punten we elkaar versterken en op welke punten ook niet. Dit leidde uiteindelijk tot een hernieuwde en aangescherpte (werk)verdeling.


Esther gaat vanuit een enorme rust aan de slag met ons als team. Zij verzorgt de voorbereiding -die helder en overzichtelijk is- waardoor je zeer gericht aan de slag kunt met de doelen van de bijeenkomsten waarin de onderlinge gesprekken gevoerd worden. Haar werkvormen zijn eenvoudig maar niet simpel; ze zetten je aan het werk én aan het denken.


De opzet van haar werkvormen en de beslotenheid waarin je met elkaar (samen)werkt zorgde bij ons voor een goede, veilige, sfeer. Dit leidt tot onderlinge openheid en vertrouwen tijdens het proces en erna.


Esther, weer bedankt voor je inzet!"

ROLIE TROMP

"Esther gaat vanuit een enorme rust aan de slag met ons als team. [...] Haar werkvormen zijn eenvoudig maar niet simpel; ze zetten je aan het werk én aan het denken."

bottom of page