top of page

RIEN BOSMA

Projectleider (interim)

Bosma Consulting

Klantvraag in het kort: 

Uitvoeren van twee evaluaties. Eén om het projectteam te helpen zich beter voor te bereiden. De ander om inzichten te verzamelen om effectiever samen te werken tijdens een interne crisis. Inclusief live waarneming tijdens een geplande fallback.

Wat vond de klant ervan?

"Voor een project waarin ik voor de Meldkamer Noord Nederland een business-continuïteitsplan heb gemaakt en uitgeverd (t.b.v. een geplande fallback) heb ik Esther ingehuurd om een evaluatie van een ander gelijksoortig project uit te voeren. De evaluatie was van een andere fallback van een andere meldkamer, waardoor ons project niet in dezelfde valkuilen liep. Daarnaast heeft Esther ook de inzet van het continuïteitsplan in de praktijk geëvalueerd.

Esther heeft dit erg snel en zeer kundig opgepakt. Meestal staan evaluaties bekend als nuttig, maar belanden vaak ik een laatje. De evaluaties van Esther zijn concreet en praktisch inzetbaar, waardoor mijn project mede slaagde. Uiteindelijk geeft zo'n evaluatie met meerdere aanbevelingen (geleerde lessen) rust in het project. Haar methodiek is praktisch en gestructureerd. Als ik dit had geweten, had ik dit veel eerder moeten doen."

RIEN BOSMA

"De evaluaties van Esther zijn concreet en praktisch inzetbaar, waardoor mijn project mede slaagde. [...] Als ik dit had geweten, had ik dit veel eerder moeten doen."

bottom of page